Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 22 октября 2011 г.

Семінар 2 "Навчання граматики" 21.10.2011

Формування граматичних навичок - складна методична проблема. Під час зустрічі учасники семінару обговорили етапи роботи над становленням іншомовної граматичної навички, переглянули відеофрагмент уроку, проаналізували відображеність цих етапів у сучасному підручнику. Найбільш продуктивною частиною семінару, на думку більшості учасників, став обмін досвідом учителів різних навчальних закладів. На жаль, рамки одного семінару не дозволяють висвітлити багатогранність проблеми і можливі шляхи її вирішення. Чекаємо на продовження дискусіі на сторінках нашого блогу.
Світлана, Олена, Тетяна.




3 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Шановні пані Світлано, Олено, Тетяно!
    Перш за все, дозвольте висловити свої щире захоплення Вашим професіоналізмом та відданістю справі! Особисто для мене Ви є прикладом, який надихає на подальший професійний розвиток. Зичу Вам міцного здоров'я, невичерпного джерела ідей, плідної співпраці на нашу загальну користь.
    Два проведених Вами семінари були цікаві, насичені, інформативні, надзвичайно корисні. Проте, можливо, необхідно продумати шляхи більш активного залучення вчителів до обговоренні дискусійних питань та обміну досвідом.
    Ще раз дуже Вам дякую та йду готувати матеріали на поштову скриньку!

    ОтветитьУдалить
  3. Шановна Ольго Василівно!
    Щиро дякуємо за добрі слова та побажання! Ваша активна позиція спонукає нас до пошуку нових шляхів співпраці педагогів різних закладів освіти нашого міста. Сподіваємось, результати наших зустрічей будуть корисними для нас і для наших учнів.
    Йдемо планувати новий семінар :)
    Світлана, Олена, Тетяна.

    ОтветитьУдалить